​Salg og reparation af ATV, UTV, MC, MX, havemaskiner samt stort udvalg af Seven MX

​Hos ATV Garagen sælger, reparerer og servicerer vi ATV’ere, UTV’ere, MC’ere og MX’ere samt havemaskiner og haveredskaber. Desuden sælger vi en lang række relaterede produkter såsom olie, reservedele og udstyr, herunder tøj til blandt andet motorcykler og ATV-maskiner.

​Stor viden om maskiner fra egen interesse i motocross

Vi har stor viden inden for blandt andet ATV’ere, UTV’ere, MC’ere og MX’ere, og vi kører selv motocross. Denne interesse har udviklet sig til at tilbyde salg, reparation og service af alle slags maskiner på 2 og 4 hjul, herunder haveredskaber og trailere.

​Vi forhandler blandt andet en række spændende ATV-maskiner fra Goes, Apex og Herkules, men også havemaskiner fra blandt andet Stiga, Klippo og Husqvarna. Vi sælger endvidere reservedele, dæk og sikkerhedsudstyr til maskiner. Desuden sælger vi miljøbenzin, olie og smøremidler fra Gro og Würth.

​Vores kerneværdier som forhandler og værksted er grundighed, professionalisme og god service. Derfor har vores mekanikere mange års erfaring med mange forskellige mærker og modeller, og vi kan klare alt fra serviceeftersyn og synsklargøring til forsikringsskader og ekstraudstyr.

​Få flere oplysninger om vores produkter og ydelser

Kom gerne forbi i åbningstiden for at se og høre meget mere. Du kan også ringe til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal bestille noget hjem til dig. Du kan altid send os en e-mail på info@atvgaragen.dk. Eller du kan ringe til os på telefon 50 92 68 67, så vi kan få en snak om dine ønsker og behov.