NIU el-scootere og el-løbehjul

Vil du gerne have et moderne, højteknologisk og fleksibelt køretøj, der kan tage dig hurtigt rundt i storbyens tætte trafik? Så er et NIU el-løbehjul eller en NIU el-scooter det helt rette valg for dig.

 

NIU er en kinesisk producent af elektriske køretøjer, der på mange måder har revolutioneret markedet for både el-scootere og el-løbehjul. Det skyldes virksomhedens innovative tilgang til design og udvikling, og du får derfor et køretøj, der er både stilrent og fyldt med praktiske funktioner.

Book Prøvetur nu

Fremtidens transport er landet

Når du hver dag skal transportere dig selv rundt i byen, handler det om at finde den mest effektive og mest tidsbesparende måde at komme fra A til B på. I en travl hverdag har du ikke tid til at sidde fast i trafikken, og måske synes du, at det går lidt for langsomt at komme frem på cykel.

 

Netop her tilbyder en NIU el-scooter eller et NIU el-løbehjul et tiltrækkende alternativ, hvor du får både fart og fleksibilitet, der giver dig mulighed for at komme sikkert og hurtigt gennem byens tætte trafik.

 

Disse muligheder får du i en maskine, der er bygget af komponenter i høj kvalitet, mens et smukt design og yderst konkurrencedygtige priser også er med til at gøre NIU el-scootere og el-løbehjul til populære valg.

 

el-scooter med aftagelige batterier

 

En stærk motor med fleksibel opladning

En NIU el-scooter og et NIU el-løbehjul er bygget op omkring en stærk elmotor fra den tyske virksomhed Bosch. Elmotoren giver dig grøn og lydløs power, der passer perfekt ind moderne behov i byen, hvor forurening fra både støj og forbrændingsmotorer er et problem.

 

De stærke Bosch-motorer giver dig masser af power til at komme rundt i byen i en passende fart, mens det lige så stærke batteri sørger for, at du får en lang rækkevidde med hver opladning.

 

Opladning slipper du dog ikke udenom, og derfor har NIU gjort det nemt for dig at få strøm på batteriet. Batterierne i både NIU el-scootere og el-løbehjul er aftagelige, hvilket giver dig mulighed for at lade dit batteri op overalt – det kan eksempelvis være via en stikkontakt på kontoret, på din uddannelsesinstitution eller hvilket som helt andet sted med en strømkilde.

 

 

Ekstra hjælp i det daglige med NIU-appen

NIU er uden tvivl en af de mest innovative producenter af moderne køretøjer. Det faktum understreges yderligere, når du downloader NIU-appen til din smartphone, hvorfra du får adgang til et væld af smarte funktioner.

 

Når du har forbundet din NIU el-scooter til appen på din smartphone, kan du bl.a.:

 

 

 

Et mobilt og fleksibelt NIU el-løbehjul

Hvis du har brug for endnu mere fleksibilitet end det, en NIU el-scooter kan give dig, er et NIU el-løbehjul det bedre valg for dig. Her får du samme gode kvalitet samt masser af fart og power til at komme gennem byen til dine daglige ærinder – alt sammen uden bekymringer om trafikpropper, hårde bakker eller mangel på parkeringspladser.

Book prøvetur i dag

Vi har en række NIU el-scootere og el-løbehjul i butikken, som kan ses og prøvekøres. for at undgå at køre forgæves, vil vi meget gerne modtage dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig for aftale om tidspunkt for prøvekørsel.

    Når du har udfyldt formularen og trykker på knappen “book prøvetur” vil vi modtage en email med de indsatte oplysninger. derefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig for aftale om tid og sted for prøvetur.
    – vi ses!

    På niu-danmark.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

    NIU importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via ATV Garagen. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk