Ive-Car el kabinescooter

Hvis du leder efter et praktisk, sikkert og billigt transportmiddel, kan en Ive-Car el kabinescooter være det helt rette valg for dig. Der kommer nemlig rigtig mange fordele med at vælge en af de små og lette køretøjer, og vi er derfor glade for at kunne forhandle dem her hos ATV Garagen.

 

Her på siden har vi samlet vores udvalg af Ive-Car el kabinescootere, så du kan finde frem til lige netop den model, der passer til dine behov. Her kan du vælge mellem scootere med forskellige hastigheder og forskellige rækkevidder, og du kan på den måde også vælge den model, der passer til netop dit budget.

Book Prøvetur nu

Hvad er en Ive-Car el kabinescooter?

Som navnet antyder, er en Ive-Car el kabinescooter en scooter med kabine. Derfor får du alle de fordele, du kender fra en scooter, mens du på samme tid kan bevæge dig trygt og tørt afsted inde i scooterens vandtætte kabine.

 

Dertil adskiller en Ive-Car el kabinescooter sig fra andre scootere ved at køre på batteri, hvorfor du får en miljøvenlig og økonomisk løsning, der på samme tid vil leve op til alle dine transportbehov.

 

Stadig i tvivl om, hvorvidt en kabinescooter er et godt valg for dig? Så læs med herunder og bliv klogere på alle de fordele, der er forbundet med at eje en af de smarte køretøjer.  

 

Kom langt omkring i din Ive-Car el kabinescooter

Selvom en Ive-Car el kabinescooter kører på et elektrisk batteri, behøver du ikke lade dig begrænse af rækkevidde. Med stærke og energitætte batterier får du nemlig masser af rækkevidde, så du kan komme frem til dit mål, selvom du bor uden for byen, og selvom du har mange ærinder at løbe i løbet af din dag.

 

Ive-Car el kabinescootere sælges med 4 forskellige batteristørrelser, der giver dig rækkevidder på henholdsvis:

 

 

På den måde kan du vælge en model, der passer til dine behov, så du altid har nok energi til at komme rundt til de ting, du skal klare hver dag.

 

En Ive-Car el kabinescooter kan betjenes af alle

En af de store fordele ved at vælge en el-kabinescooter er, at den kan betjenes af alle. Det vil kort sagt sige, at du kan køre en kabinescooter med en hastighed på 30 km/t uden at have et kørekort, hvis du er over 18 år gammel, og med et scooterkørekort hvis du er mellem 16 og 18 år. læs mere om kørekortregler for kabinescooter her.

 

En Ive-Car el kabinescooter fås også i en model, der kan køre 45 km/t, men disse må kun betjenes af dig, der har kørekort til enten bil eller motorcykel.

 

Sikkerhed og komfort hele vejen igennem

Hvis du leder efter et sikkert og komfortabelt alternativ til en normal scooter eller en cykel, er en Ive-Car el kabinescooter et sikkert valg. Her får du en varm og vandtæt kabine med et komfortabelt sæde, mens scooterens tre hjul giver dig masser af stabilitet på vejen – også i glat føre.

 

Derfor er en kabinescooter, som kører på el, både en sikker og komfortabel løsning, der med sine komponenter i høj kvalitet giver dig både manøvredygtighed og kort bremselængde.

 

Tag en ven eller et familiemedlem med på bagsædet

Skal du have dit barn med på tur, eller er det en god ven, der skal med hjem? Så er en Ive-Car el kabinescooter et godt valg, for i den rummelige kabine er det faktisk plads til to – og du har ret til at medbringe passagerer på både gul og hvid plade.

Book prøvetur i dag

Vi har altid en Ive-Car i butikken, som kan ses og prøvekøres. for at undgå at køre forgæves, vil vi meget gerne modtage dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig for aftale om tidspunkt for prøvekørsel.

    Når du har udfyldt formularen og trykker på knappen “book prøvetur” vil vi modtage en email med de indsatte oplysninger. derefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig for aftale om tid og sted for prøvetur.
    – vi ses!

    På ivecar.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

    Ive-Car importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via ATV Garagen. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk